Drømmestipendet består av 100 stipender à 10 000 kroner – til sammen én million kroner

Stipendordningen er et samarbeids­prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipend­utdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer...

Drømmer om å følge i Bachs fotspor

RE: Kristian Heian har spilt kirkeorgel siden han var seks år gammel. Sju år senere debuterte han som organist på selveste julaften, og i 2016 mottok han Drømmestipendet. Nå drømmer 19-åringen om å ferdes i Johann Sebastian Bachs fotspor.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2017 er fulltallig og klar til innsats

OSLO: Drømmestipendjuryen 2017 er fulltallig og klar til innsats. 18 kvinner og 12 menn skal i siste halvdel av mars vurdere alle de nominerte til Drømmestipendet 2017 og velge ut de 100 som skal få stipend i år.

Les mer

Vil bli musikalartist: – Drømmestipendet hjalp!

GØTEBORG/EID: Asbjørn Hagen fra Eid i Sogn og Fjordane har mange deldrømmer. Den største av dem alle er også den skumleste: Å bli profesjonell musikalartist. Drømmestipendet har gitt 20-åringen troa på at han vil lykkes.

Les mer

Drømmestipendiat Freya fikk drømmeoppdrag

HARSTAD: Danseren Freya Torsfred (18) har fått flere oppdrag i kjølvannet av at hun i 2016 mottok Drømmestipendet. Det gjeveste av dem alle var å opptre for kongeparet.

Les mer

Drømmestipendet løftet Vildes forfatterdrøm

BERGEN/KARMØY: I mange år har Vilde Heldal Vikse (20) hatt et brennende ønske om å bli forfatter. Tildelingen av Drømmestipendet i fjor bare forsterket dette ønsket.

Les mer

Vil sette steppdansen på verdens dansekart

STORD: Han er europamester i sin klasse, blitt kåret til årets nykommer i Dance Awards og har mottatt Drømmestipendet. Nå drømmer Jan Anders Presthus (16) om å bidra sterkt til at steppdansen får sin renessanse.

Les mer

«Drømmestipendet ga meg viktige svar»

MO I RANA: Usikkerhet rundt egne ferdigheter og veien videre er en del av livet til enhver kunstner in spe. Det å motta Drømmestipendet ga 18-årige Pia Langvann svarene hun ville ha.

Les mer

Velkommen til nye drommestipendet.no

OSLO: Drømmestipendet er det samme «gode, gamle», men stipendets nettsted, drommestipendet.no, er kraftig modernisert og forbedret fra og med i dag. Velkommen til nye drommestipendet.no!

Les mer
Viser nyheter for side 3 av 31
Forrige side Neste side