Hopp til innhold

Til Drømmehelg 2023 er alle de 50 vinnerne av Drømmestipendet 2023 invitert. I tillegg er invitasjon sendt til Drømmestipendambassadørene (tidligere stipendvinnere som gjør en innsats for å framsnakke og promotere stipendordningen på ulike måter, red.anm.) samt et utvalg andre som har med stipendordningen å gjøre på ulikt vis.

Stipendutdelerne – Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd – er vertskap på flere arenaer, blant annet i Hamar kulturhus, på Hamar Teater og på Thon Partner Hotel Victoria Hamar

Drømmehelga har et variert program. Her blir det faglig, inspirerende påfyll fra flere hold og med ulike innfallsvinklinger samt skapende aktiviteter. Blant annet skal Cengiz Al, juryleder for Drømmestipendet 2024, holde innlegg samt svare på spørsmål fra deltakerne. Det blir foredrag om bærekraftig entreprenørskap ved Thomas Prestø (kunstnerisk leder for dansekompaniet Tabanka) og inspirasjonsforedrag ved Roger Finjord (fotballeder, fotballtrener og medlem i Drømmestipendjuryen 2024) samt verkstedaktiviteter og mye annet.

Lørdagskvelden venter en festmiddag – med god mat og drikke samt taler og kunstneriske innslag fra stipendvinnere – og så noen overraskelsesinnslag. Etter middagen blir det dansemusikk servert av DJ Henrik.

Tekst: Egil Hofsli   Foto: Adi Goldstein/Unsplash   (Utlagt: 5. oktober 2023)