Hopp til innhold

For en del av «premien» til drømmetreffvinner Aina var et hospiteringsopphold ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Eller Høgskolen i Nord-Trøndelag, teaterproduksjon og skuespillerfag, som skolen også heter. Det ble en stor opplevelse for Aina, som fikk Drømmestipendet 2015 tidligere i år.

På høgskolen i Verdal fikk hun suge til seg masse lærdom og fikk råd og tips om mye som har med teaterfaget å gjøre.  Samtidig fikk hun oppleve både prøver og forestillinger i forbindelse med høgskolens tiårsjubileum.

Under hele hospiteringsoppholdet fikk hun utmerket oppfølging av Lina Taule Fjørtoft, som selv fikk Drømmestipendet i 2011 og i dag er student ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Det er også Lina som har tatt de fleste bildene i rapporten og er kilde til det meste av informasjonen.

På bildet er Aina sammen med Aina sammen med Ibrahim Fazlic og Erlend Hagen Vikhaugen, begge studenter ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag.

Lina var selv drømmestipendmottaker i 2011. Hun er nå teaterstudent og var Ainas gode hjelper under hospiteringa i Verdal.

 

Tekst: Egil Hofsli   Foto: Lina Taule Fjortøft    

Utlagt: 17. november 2015, oppdatert 18. november 2015