Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. Stipendordningen skal også bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Atle Halstensen

OSLO: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no i første del av søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Atle Halstensen.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Naomi Bratthammer

KOPARVIK: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no i første del av søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Naomi Bratthammer.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Torodd Wigum

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no i første del av søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Torodd Wigum.

Les mer

– Drømmestipendet skaper framtidas kulturutøvere

TRONDHEIM: Som medlem av drømmestipendjuryen 2022 får Torodd Wigum mulighet til å gjøre det dirigenten anser som en viktig del av sitt profesjonelle virke: Å bidra til framveksten av neste generasjons kunst – og kulturutøvere. Han mener bestemt at egenverdien i musikk strekker seg langt utover ren underholdning.

Les mer

Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2022

TRONDHEIM: Ungdom i alderen 18–25 år i 2022 som holder på med kunst og kultur – alene eller sammen med andre – kan nå søke Drømmestipendet 2022 og gi seg selv sjansen til å motta 30 000 kroner samt mye anerkjennelse og synliggjøring. Fra 15. september 2021 og fram til 2. desember 2021 kl. 12.00 er det mulig å søke Drømmestipendet 2022.

 

Les mer

Tuva fikk drømopplevelse i København – les hennes eget reisebrev

KØBENHAVN: I 2020 fikk sangeren Tuva Frydenlund Drømmestipendet, og i februar i år fikk hun vite at hun attpåtil var mottaker av en Drømopplevelse – en ekstragave fra stipendutdelerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd. Tuvas drømopplevelse var et møte med mezzosopranen Adrian Angelico. Nå er møtet realisert og en begeistra Tuva forteller om en flott opplevelse.

Les mer

Drømmestipendet gjør at Ida kan jage operadrømmen via Italia

OSLO/SON: Med påfyll av selvtillit, inspirasjon og 30 000 kroner gjennom Drømmestipendet 2021, ligger alt til rette for at sangeren Ida Eid Tunestveit får oppfylt et ønske hun har båret på i lang tid: Å forfølge operadrømmen i Puccinis hjemby.

Les mer

Her er alle mottakerne av Drømmestipendet 2021

TRONDHEIM: Her er samtlige 50 mottakere av Drømmestipendet 2021 på ett brett. Etter utdelinger landet rundt siden starten av mai kan du nå her på drommestipendet.no se hvem alle de dyktige, talentfulle, ambisiøse ungdommene er.

Les mer
Viser nyheter for side 4 av 61
Forrige side Neste side