Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. Stipendordningen skal også bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere. Søknadsportalen for Drømmestipendet 2023 åpnet 15. september og er åpen til 15. november 2022, kl. 12.00.

Maja Christiansen: – Juryvervet er en utrolig takknemlig oppgave

OSLO: Etter braksuksess som Hege i NRK-serien Rådebank er karrieren Maja Christiansen knapt våget å drømme om for få år siden, definitivt blitt en realitet. Men den 26-årige skuespilleren har ikke glemt hvor mye anerkjennelse, synliggjøring og økonomisk støtte til å forfølge drømmen kan bety. Derfor nølte hun ikke med å takke ja til å bli jurymedlem i Drømmestipendjuryen 2023.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Ragnhild Hemsing

NORD-AURDAL: Den internasjonalt anerkjente fiolinisten Ragnhild Hemsing skal i 2023 delta i Drømmestipendets fagjury for kategorien musikk. Juryens medlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no nå i søknadsperioden for Drømmestipendet 2023, som varer fram til 15. november.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Egil Hofsli

MELHUS: Ikke mindre enn 12,5 millioner kroner har Egil Hofsli – som medlem av elleve drømmestipendjuryer – vært med og delt ut til 950 ungdommer. I 2023 får han igjen tillit som leder av deljuryen som vurderer søkernes drømmer. Til daglig er Egil Hofsli kommunikasjonssjef i Norsk kulturskoleråd. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 15. november 2022.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Jonas Benyoub

OSLO: Jonas Benyoub, hiphopartisten som nylig vant by:larm-prisen Årets Stjerneskudd skal delta i Drømmestipendjuryen 2023 tar form. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 15. november 2022. Jonas Benyoub skal delta i fagjuryen for kategorien musikk.

Les mer

Drømmestipendet feide Guros frykt til side   

OSLO: Musikkteaterscenen og historiefortelling gjennom sang, dans og drama, er ikke bare drømmeyrket for Guro Bø Kaasa, det er nærmest et kall. Like fullt var tanken på å gå all in for drømmen skremmende for den driftige 20-åringen – en frykt som ble eliminert med tildelinga av Drømmestipendet.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Håkon Hemmer

OSLO: Drømmestipendjuryen 2023 tar form. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 15. november 2022. I dag presenteres linedanseren Håkon Hemmer. Han skal delta i fagjuryen for kategorien sirkus.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Gaute Adela Aastorp Cudjoe

OSLO: Drømmestipendjuryen 2023 tar form. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 15. november 2022. I dag presenteres Gaute Adela Aastorp Cudjoe. Han skal delta i fagjuryen for kategorien teater.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2023 presenteres – dagens medlem: Sigrun Agøy Engum

OSLO: Drømmestipendjuryen 2023 tar form. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 15. november 2022. I dag presenteres Sigrun Agøy Engum, som er kreativ leder i Amnesty Norge og skal delta i drømjuryen.

Les mer
Viser nyheter for side 3 av 69
Forrige side Neste side