Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Kristine Bratlie

LILLESTRØM: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Kristine Bratlie. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Drømmetreff ganger tre med Sandra Winther

OSLO: Alle tre har de lyst til å se hvor langt de kan drive det innen visuell kunst. Da passet det helt fortreffelig for drømmestipendmottakerne Marte fra Mo i Rana, Malin fra Molde og Inga fra Leikanger å bli påspandert tur til Oslo for et «inspirasjons- og læretreff» med kunstneren og illustratøren Sandra Winther.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Kurt Lisø

JØRPELAND: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Kurt Lisø. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Veronica Nilsen

PARIS: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Veronica Nilsen. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Ulvhild Hunstad Løwø

STOCKHOLM: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Ulvhild Hunstad Løwø. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Askil Lænd Holm

KRISTIANSAND: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Askil Lænd Holm. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

– Drømmestipendet er viktig for det kunstneriske mangfoldet

RAUDSAND: Kulturskolelærer i visuell kunst, Brit Polden Sande, er veldig glad i Drømmestipendet og er ikke i tvil: Drømmestipendet omfavner drømmene og bidrar til økt kunstnerisk mangfold i samfunnet vårt. Nå er nominasjonsperioden i gang for Drømmestipendet 2020, og Polden Sande håper mange kunst- og kulturutøvende ungdommer velger å søke om å bli nominert.

Les mer

– Drømmestipendet ble en viktig bekreftelse

KRISTIANSAND/OSLO: Da Gard Fauchald mottok Drømmestipendet 2019, fikk han bekreftelsen som fjernet enhver tvil: Musikkteaterhøyskolen var et helt riktig valg, og drømmen om å bli musikalartist er innen rekkevidde. Nå er nominasjonsperioden i gang for Drømmestipendet 2020, og Gard håper mange kunst- og kulturutøvende ungdommer velger å søke om å bli nominert.

Les mer
Viser nyheter for side 3 av 48
Forrige side Neste side