Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Edvard Arntzen Karijord

OSLO/ØKSNES: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Edvard Arntzen Karijord. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Lever ut drømmen som låtskriveren Siv Marit Egseth og artisten INGA

OSLO/SKAUN: Da Siv Marit Egseth mottok Drømmestipendet i 2008, fikk hun selvtillit og motivasjon til å forfølge musikerdrømmen. Ti år senere er hun en ettertraktet låtskriver i både inn- og utland, og nylig slapp 26-åringen sin fjerde singel under artistnavnet INGA.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Blythe Elizabeth Olson

TROMSØ: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Blythe Elizabeth Olson. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Kurt Lisø

JØRPELAND: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Kurt Lisø. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Fanny Bjørn

TROMSØ: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Fanny Bjørn. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Juryleder om Drømmestipendets betydning – og en bonus til noen av neste års stipendmottakere

AURDAL: Juryleder for Drømmestipendet 2019, Hallgrim Hansegård, har selv erfart betydningen av å bli sett, inspirert og rettledet som ung utøver av kunst og kultur. I et fem minutters videointervju som publiserer i dag forteller Hansegård blant annet om egne erfaringer, og om hvor viktig Drømmestipendet kan være for unge kulturutøvere. Og så røper han hva som venter noen av drømmestipendmottakerne i 2019 …

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Monika Holst-Olsen

ALTA/OSLO: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Monika Holst-Olsen. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Johannes drømmehøst med Tine Thing Helseth

BERLIN/OSLO: Johanne Dahl Hanssens Drømmetreff ble nok litt annerledes enn hun først trodde, men om mulig enda bedre og mer innholdsrikt. Sist helg toppet det seg med berlintur inklusive konsert med brassensemblet TenThing og backstagetreff med forbildet Tine Thing Helseth.

Les mer
Viser nyheter for side 3 av 43
Forrige side Neste side