Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Drømmestipendet løftet Even Andrés gatekunstdrøm

MO I RANA/STEINKJER: Even André Jonassen drømmer om å gjøre grå, kjedelige vegger og gater i byer over hele landet til vakker kunst. Drømmestipendet ga 19-åringen bekreftelsen på at drømmen var liv laga – og 15 000 kroner til å kickstarte gatekunstdrømmen.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Lea Moxness

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Lea Moxness. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Egil Hofsli

MELHUS: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Egil Hofsli. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Knut Kippersund Nesdal

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Knut Kippersund Nesdal. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Idol-finalen: Øystein fikk sin revansj

OSLO: For fire år siden var det Kristian Raanes som kapra et drømmestipend, mens Øystein Herkedal Hegvik måtte nøye seg med en nominasjon. I årets Idol-finale fikk Øystein «revansj» da de to fremragende vokalistene fra Trøndelag barka sammen i TV 2-konkurransen.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Hilde Roald Bern

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2019 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Hilde Roald Bern. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Idol-finalen: Blir det «drømmestipend-revansj»?

OSLO: Lørdag skal Øystein Herkedal Hegvik (bildet t.v.) og Kristian Raanes kjempe om seieren i TV 2-konkurransen Idol. Er det tid for revansj? For i 2014 kjempa de to om noe de begge ønska seg: Drømmestipendet 2014. Begge ble nominert, men bare en av dem fikk stipend.

Les mer

På vei opp trappa mot den store drømmen

BØMLO/OSLO: Et stort talent, iherdig jobbing over mange år og 15 000 drømmestipendkroner har ført Miriam Hammersland flere viktige steg opp trappa som leder mot det som er den store drømmen: Å leve av dans både som utøver og koreograf . Nå står hun på trinnet som heter dansestudier.

Les mer
Viser nyheter for side 3 av 45
Forrige side Neste side