Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. Stipendordningen skal også bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

Her er alle mottakerne av Drømmestipendet 2021

TRONDHEIM: Her er samtlige 50 mottakere av Drømmestipendet 2021 på ett brett. Etter utdelinger landet rundt siden starten av mai kan du nå her på drommestipendet.no se hvem alle de dyktige, talentfulle, ambisiøse ungdommene er.

Les mer

Drømmestipendet intensiverte Filips skuespillerdrøm

BERGEN: Filip Kremner har jobbet hardt og målrettet i flere år, for å leve ene og alene av lidenskapen for skuespill. Tildelinga av Drømmestipendet har gjort 19-åringen – om mulig – enda mer sulten på å gjøre drøm til virkelighet.

Les mer

Drømmestipendet booster Dilans forfatterdrøm

TØNSBERG: Dilan Rasol drømmer om å gi ut bøker som skaper engasjement og debatt rundt tabubelagte tema. Tildelinga av Drømmestipendet har gitt ham troa på at det er nettopp en slik forfatter han kan bli.  

Les mer

– Drømmestipendet bekrefter at også uvanlige drømmer er verdt å satse på

OSLO: For fiolinisten Inga Gorset ble tildelinga av Drømmestipendet en flott anerkjennelse og et entydig bevis på at drømmen hennes – om å sette klassisk improvisasjon på agendaen – er relevant. Nå skal 25-åringen bruke drømmestipendkronene på musikalsk skattejakt.

Les mer

Drømmestipendet kickstarter Eivinds sjongleringsdrøm 

TRONDHEIM/OSLO: Eivind Dragsjø drømmer om at sjonglering skal bli en integrert del av kroppsøvingsfaget, og at disiplinen blir noe absolutt alle kan drive med. Tildelinga av Drømmestipendet har gitt ham påfyll av motivasjon samt økonomiske muskler til å få fortgang i arbeidet som står foran ham.

Les mer

Drømmestipendet forsterka Bens ønske om å rekruttere flere gutter til dansemiljøet

STAVANGER/OSLO: For Ben Nguyen ble tildelinga av Drømmestipendet en viktig bekreftelse på at drømmen om å bli profesjonell danser, er realiserbar. Nå drømmer den ambisiøse kunsthøgskolestudenten enda sterkere om å inspirere flere gutter til å begynne med dans.

Les mer

Veronika drømmer om å tilby opera til Distrikts-Norge

VARDØ: Veronika Karlsen jobber ikke bare beinhardt for å realisere drømmen om å bli profesjonell operasanger. 25-åringen drømmer også om å bidra til at opera blir tilgjengelig for folk i distriktene. Tildelinga av Drømmestipendet har løfta hennes tro på at begge drømmene er innenfor rekkevidde.

Les mer

– Drømmestipendet gir meg en enorm trygghet

FLAKSTAD/OSLO: Selv om Kristian Johan Gjertsen sjelden er arbeidsledig som frilansmusikalartist og -skuespiller, har et vaklende selvbilde vært et forstyrrende element i det daglige. Beskjeden om at han var én av årets 50 drømmestipendvinnere løfta både 26-åringens selvtillit og drømmen hans – om å entre MGP-scenen med egenskreven låt.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 58
Forrige side Neste side