Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Frøydis Rui-Rahman

BRØNNØYA: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Frøydis Rui-Rahman. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Kjellaug Kornstad

TROMSØ: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Kjellaug Kornstad. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Mathias Ramfelt

TØNSBERG: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Mathias Ramfelt. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Ingrid Nåvik Grønlund

BREVIK: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Ingrid Nåvik Grønlund. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Brit Polden Sande

RAUDSAND: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Brit Polden Sande. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Victor Cito Smaavik Borge

SELBU: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Victor Cito Smaavik Borge. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Gard Fauchald

OSLO: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Gard Fauchald. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Stjernekamp-deltaker Andrea: – Drømmestipendet tok meg mye nærmere musikerdrømmen

MÅLØY: Hun har sunget seg til en andreplass i TV 2-konkurransen The Voice, imponert både dommere og tv-seere i NRK-konkurransen Stjernekamp og skal snart slippe to nye låter. Ifølge Andrea Santiago bidro tildelinga av Drømmestipendet 2018 til at hun er nærmere drømmen sin enn noen gang. Nå er nominasjonsperioden i gang for Drømmestipendet 2020, og nye ungdommer kan få drahjelp mot sine kunsteriske drømmer.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 48
Forrige side Neste side