Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Her er samtlige mottakere av Drømmestipendet 2020

HAMAR: Her er samtlige 100 mottakere av Drømmestipendet 2020 på ett brett. Etter utdelinger landet rundt siden starten av mai kan du nå her på drommestipendet.no se hvem alle de dyktige, talentfulle, ambisiøse ungdommene er.

Les mer

Enda flere drømmer skal bli virkelig

DRØMMESAMARBEIDET FORTSETTER: Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd, og Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping, har signert en ny samarbeidsavtale for tre år.

 

HAMAR: En 17 år gammel suksesshistorie fortsetter. Det er klart for flere nye år med Drømmestipendet, etter at en ny avtale mellom Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd ble signert i dag.

Les mer

Drømmestipendet på turné i juni

HAMAR: Sesongen for utdeling av drømmestipend er i gang. På grunn av koronapandemien yter stipendutdelerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd i år litt ekstraservice til mange kommuner. I juni legger en egen drømmestipendbil ut på veien, med mannskap som i løpet av ti dager skal bistå ved stipendutdelinger til 26 ungdommer i 18 kommuner i 9 fylker.

Les mer

Mari fikk Drømmestipendet i 2018 – vant Idol 2020

OSLO: Samtlige finalister i årets finale i TV 2-konkurransen Idol har tidligere blitt nominert til Drømmestipendet. I drømmestipendsammenheng lyktes Mari Eriksen Bølla fra Bryne best av de tre, og i Idol-finalen ble det igjen størst suksess for 15-åringen fra Time kommune.

Les mer

Samtlige Idol-finalister har drømmestipendbakgrunn

OSLO: Mari fra Bryne, Tore fra Sunndalsøra og Oda fra Fredrikstad stiller i årets finale i TV 2-konkurransen Idol. Samtlige har vært nominert til Drømmestipendet, men bare én av dem har fått stipend fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping.

Les mer

Drømmestipendet 2020: Snart er tida inne for utdelinger

TRE AV 445 NOMINERTE: Julie Røssland (f.v.), Peder Myrbakken og Ellinor Skartland.

 

TRONDHEIM: Straks er det sesongstart for utdeling av Drømmestipendet 2020. 1,5 millioner kroner skal utdeles til hundre unge kulturutøvere som hver får 15 000 kr samt diplom og mye verdifull heder og synliggjøring. Julie Røssland fra Voss, Peder Myrbakken fra Stor-Elvdal og Ellinor Skartland fra Tana er tre av dem som venter spent på om de blir å finne blant de 100 utvalgte.

Les mer
Viser nyheter for side 1 av 51
Neste side