Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Drømmestipendet løftet skapertrangen i Iris

TRONDHEIM: Iris Abtahi er en allsidig tenåring som i tillegg til å spille fiolin, piano og gitar også synger, danser og produserer tekster på løpende bånd. Tildelingen av Drømmestipendet har inspirert henne til å skape mer og satse på å få maksimalt ut av alle lidenskapene sine.

Les mer

Mona Berntsen juryleder for Drømmestipendet 2020

OSLO: Hun har verden som arbeidsplass og får danseoppdrag fra megastjerner som Justin Timberlake, Madonna og Chris Brown. Nå skal Mona Berntsen – som mange også kjenner som dommer i TV 2-konkurransen Norsk Talenter – lede juryarbeidet for Drømmestipendet 2020.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Hilde Roald Bern

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Hilde Roald Bern. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Blythe Olson

TROMSØ: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Blythe Olson. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Anna Ducros

OSLO: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Anna Ducros. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Widar Aspeli

HAMAR: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Widar Aspeli. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer
Viser nyheter for side 1 av 48
Neste side