Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. Stipendordningen skal også bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2022

TRONDHEIM: Ungdom i alderen 18–25 år i 2022 som holder på med kunst og kultur – alene eller sammen med andre – kan nå søke Drømmestipendet 2022 og gi seg selv sjansen til å motta 30 000 kroner samt mye anerkjennelse og synliggjøring. Fra 15. september 2021 og fram til 2. desember 2021 kl. 12.00 er det mulig å søke Drømmestipendet 2022.

 

Les mer

Tuva fikk drømopplevelse i København – les hennes eget reisebrev

KØBENHAVN: I 2020 fikk sangeren Tuva Frydenlund Drømmestipendet, og i februar i år fikk hun vite at hun attpåtil var mottaker av en Drømopplevelse – en ekstragave fra stipendutdelerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd. Tuvas drømopplevelse var et møte med mezzosopranen Adrian Angelico. Nå er møtet realisert og en begeistra Tuva forteller om en flott opplevelse.

Les mer

Drømmestipendet gjør at Ida kan jage operadrømmen via Italia

OSLO/SON: Med påfyll av selvtillit, inspirasjon og 30 000 kroner gjennom Drømmestipendet 2021, ligger alt til rette for at sangeren Ida Eid Tunestveit får oppfylt et ønske hun har båret på i lang tid: Å forfølge operadrømmen i Puccinis hjemby.

Les mer

Her er alle mottakerne av Drømmestipendet 2021

TRONDHEIM: Her er samtlige 50 mottakere av Drømmestipendet 2021 på ett brett. Etter utdelinger landet rundt siden starten av mai kan du nå her på drommestipendet.no se hvem alle de dyktige, talentfulle, ambisiøse ungdommene er.

Les mer

Drømmestipendet intensiverte Filips skuespillerdrøm

BERGEN: Filip Kremner har jobbet hardt og målrettet i flere år, for å leve ene og alene av lidenskapen for skuespill. Tildelinga av Drømmestipendet har gjort 19-åringen – om mulig – enda mer sulten på å gjøre drøm til virkelighet.

Les mer

Drømmestipendet booster Dilans forfatterdrøm

TØNSBERG: Dilan Rasol drømmer om å gi ut bøker som skaper engasjement og debatt rundt tabubelagte tema. Tildelinga av Drømmestipendet har gitt ham troa på at det er nettopp en slik forfatter han kan bli.  

Les mer
Viser nyheter for side 1 av 58
Neste side