Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer ...

Årets første drømmestipend gikk til kjempeoverrasket Rebekka

OSLO: Askerjenta Rebekka Rist kom for å opptre med klassisk gitarspill på Norsk Tippings årsmøte. Helt uvitende om at det i tillegg til fortjent applaus plutselig skulle bli overrakt henne et drømmestipend inklusive 15 000 kroner. Og det dagen før hun fyller 16 år! En helt ålreit «dagen før dagen»-gave, synes Rebekka.

Les mer

Snart sesong for drømmestipendutdeling

AKKARFJORD/GILDESKÅL: Snart er det sesongstart for utdeling av Drømmestipendet 2018 – 1,5 millioner kroner skal i løpet av våren utdeles til hundre unge kulturutøvere som hver får 15 000 kroner samt diplom og mye verdifull heder og synliggjøring. Liam (15) i Gildeskål og Sigyn (19) i Akkarfjord er to av de 451 som venter spent på om de er blant de heldige.

Les mer

Kulturskoleelever fikk drømmedag med Nasjonalballetten UNG

HAMAR: Takket være et samarbeid mellom Nasjonalballetten UNG og drømmestipendpartnerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd fikk nesten 60 dansende kulturskoleelever i Hedmark og Oppland nylig en drømmedag med Nasjonalballetten UNG – en dag som inneholdt både kursing, foredrag og forestilling.

Les mer

Drømmestipendmottaker Birgitta vant Virtuos 2018

OSLO: I 2017 mottok Birgitta Elisa Oftestad (15) fra Asker Drømmestipendet. Lørdag 7. april vant Birgitta finalen i den gjeve NRK-konkurransen Virtuos. Også to av de tre øvrige finalistene har tidligere mottatt Drømmestipendet.

Les mer

Tre drømmestipendmottakere i årets Virtuos-finale

OSLO: Tre av de fire finalistene i den gjeve NRK-konkurransen Virtuos har mottatt Drømmestipendet. Konkurransen kan du følge direkte både på tv og radio, lørdag 7. april fra kl. 19.55.

Les mer

Drømmetreff til Eline Voll: Fikk møte Sykehusklovnene

TRONDHEIM: Eline Voll (16) fra Rennebu trodde hun skulle til Trondheim «bare» for å møte noen i Norsk kulturskoleråd. Så ble alt plutselig helt annerledes, for på en kafé fikk drømmestipendmottakeren fra 2017 servert et Drømmetreff som falt veldig i smak: En dag med Sykehusklovnene på St. Olavs hospital.

Les mer

Adam Douglas og drømmestipendjuryen i gang med krevende arbeid – 458 nominasjoner vurderes

TRYSIL: Denne uka er Drømmestipendets fagjury samlet for å vurdere samtlige av de 458 nominasjonene til Drømmestipendet 2018. Et krevende arbeid, som følges opp ved at drømjuryen  i neste og siste runde sier sitt om de nominertes drømmer.

Les mer

458 ungdommer nominert til Drømmestipendet 2018

TRONDHEIM: 458 unge kulturutøvere kan nå smile litt ekstra blidt og bredt, og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2018. Her kan du lese om hvem de er, og se og høre hva de gjør, kan og drømmer om som kulturutøvere.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 38
Forrige side Neste side