Drømmestipendet består av 100 stipender à 15 000 kroner – til sammen én og en halv million kroner

Stipendordningen er et samarbeids­prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipend­utdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer...

Jurymedlemmene presenteres – dagens kvinne: Siri Singsaas

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2018 tar form. Også i år presenterer vi jurymedlemmene her på drommestipendet.no. I dag presenteres Siri Singsaas. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Lina Taule Fjørtoft

BERGEN: Drømmestipendjuryen 2018 tar form. Også i år presenterer vi jurymedlemmene her på drommestipendet.no. I dag presenteres Lina Taule Fjørtoft. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Fikk stipend sammen – følger musikerdrømmen hver for seg

EID: At suksessbandet Indigo Child har tatt pause, betyr ikke at bandmedlemmene har satt musikken på vent. Drømmestipendet bandet mottok i 2017 har gitt samtlige fem påfyll av inspirasjon, og musikerdrømmen lever derfor i beste velgående.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens kvinne: Ingrid Mæland

HAMAR: Drømmestipendjuryen 2018 tar form. Også i år presenterer vi jurymedlemmene her på drommestipendet.no. I dag presenteres Ingrid Mæland. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Eskil Rønningsbakken

HAMAR: Drømmestipendjuryen 2018 tar form. Også i år presenterer vi jurymedlemmene her på drommestipendet.no. I dag presenteres Eskil Rønningsbakken. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Drømmestipendet løftet Johannas skuespillerdrøm

FET: Johanna Solstrand (18) har drømt om å bli skuespiller siden hun hadde sin første rolle som femåring. Drømmestipendet har løftet skuespillerdrømmen til nye høyder for jenta fra Lillestrøm.

Les mer

Norsk Tipping nominert til gjev pris for Drømmestipendet

HAMAR: Norsk Tipping er nominert til Sponsor- og Eventprisen 2018, i kategorien Årets Kultursponsor – for Drømmestipendet. Det er klart etter at en jury har vurdert samtlige søknader til den gjeveste sponsorprisen i Norge.

Les mer

Sirkusprinsessa Malins drømmeår

SANDEFJORD: Hun mottok Drømmestipendet og tok seg til semifinalen i TV 2-konkurransen Norske Talenter. Malin Heian (13) vil nok sent glemme drømmeåret 2017.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 33
Forrige side Neste side