Drømmestipendet består av 100 stipender à 10 000 kroner – til sammen én million kroner

Stipendordningen er et samarbeids­prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipend­utdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer...

Drømmestipend i 2006 – stjernekampfinale i 2017

OSLO: Som 18-åring fikk han tildelt Drømmestipendet av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Siden har Didrik Solli-Tangen markert seg som en fremragende sanger på mange scener. Lørdag er han finalist i NRK-konkurransen Stjernekamp.

Les mer

Drømmestipendmottakere imponerer i The Voice

OSLO: 16 deltakere gjenstår i TV 2-konkurransen The Voice, to av disse er tidligere mottakere av Drømmestipendet. Både Ingeborg Walther fra Sarpsborg og Knut Kippersund Nesdal fra Stange har imponert mange med sine vokalprestasjoner i tv-ruta.

Les mer

Drømmetreff til Daniel: Får møte mesterklarinettist

OSLO: Daniel var på spilleoppdrag på nordisk kulturskolekonferanse – gjevt nok, det – da han fikk en deilig overraskelse. For etter utført oppdrag og stor applaus, fikk den unge klarinettisten et Drømmetreff rett i fanget: Han får et eget mestermøte med den svenske superklarinettisten Martin Fröst.

Les mer

Thea fikk Drømmetreff som ble gull for henne

OSLO: Drømmetreffet har virkelig gitt meg en viktig dytt i riktig retning. Jeg gleder meg til å se hva årene fremover har å by på. Det sier Thea Johannessen fra Aust-Agder etter at hun fikk et Drømmetreff fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Thea ble utfordret til selv å skrive om dette, noe du kan lese i denne artikkelen.

Les mer

Her er de: Alle 100 drømmestipendmottakerne i 2017

TRONDHEIM: Her er alle årets 100 mottakere av Drømmestipendet 2017 på ett brett. Etter utdelinger landet rundt i mai og juni kan du nå her på drommestipendet.no se hvem alle de dyktige, talentfulle, ambisiøse ungdommene er.

Les mer

50 av 100 stipendmottakere offentliggjort

TRONDHEIM:  Nesten daglig offentliggjøres det nå unge kulturutøvere som får Drømmestipendet 2017.  Og stipendutdelingene skjer nesten like hyppig. Her på drommestipendet.no er nå halvparten av årets 100 stipendmottakere offentliggjort – se hvem de er!

Les mer
Viser nyheter for side 1 av 31
Neste side